Adobe After Effects CS6 – Windows

Adobe After Effects er et avansert program laget for å skape spesiall effekter og retusjering til filmer og rene animasjoner. Med litt grunnkunnskap om hvordan programmet virker vil det kun være mangel på kreativitet som holder deg tilbake.


Dette er en elektronisk nedlastning, du vil normalt motta varen innen 24 timer.

kr 899,00

Kategori:

Beskrivelse

Adobe After Effects er et avansert program laget for å skape spesialeffekter og retusjering til filmer og rene animasjoner. Med litt grunnkunnskap om hvordan programmet virker vil det kun være mangel på kreativitet som holder deg tilbake.

Det er anbefalt å bruke Adobe Permier sammen med After Effects da disse programmene er laget for å bruke sammen. Nye funksjoner gjør det også mulig å lage effekter som er tilpasset nettbrett, mobil og direkte opplastning til nettsider.

I CS6 utgaven av After Effects har brukergrensesnittet blitt forbedret med mål om å effektivisere arbeidet som gjøres. Det vil si at det skal være lettere å finne frem til det man ønsker og det er større muligheter for å endre brukergrensesnittet etter sitt eget behov.
Det er også lagt til nye funksjoner som skal sikre at alle prosjekter du jobber med blir lagret jevnt under arbeidsprosessen, slik at det ikke skal være fare for å miste alt arbeid om noe skulle skje eller en glemte å lagre.

Produsent: Adobe

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Adobe After Effects CS6 – Windows”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *